Hart.volgers.org

Voortaan besteden we regelmatig aandacht aan een initiatief op het gebied van zorg en welzijn dat voor de cliënten van GAZO interessant kan zijn.
We trappen af met een social media platform over hart- en vaatzieketen: hart.volgers.org. Op het platform kunnen lotgenoten ervaringen delen met elkaar, maar ook vragen stellen aan de specialisten. Een belangrijk pluspunt is dat de kwaliteit van de informatie continu bewaakt wordt door de medische specialisten.
[niet_ingelogd]
Om de rest van dit bericht te lezen, moet je ingelogd zijn.
Inloggen
[/niet_ingelogd]
[wel_ingelogd]
homepage hartvolgersorgErvaringen delen onder toezicht
De openheid van hart.volgers.org garandeert dat veel van de informatie die gedeeld wordt voor iedereen beschikbaar is. Zo kunnen de bezoekers maximaal van elkaar kunnen leren en zij hun ervaringen delen. De privacy van mensen die vragen stellen aan de medisch experts is gewaarborgd. Informatie en advies door de medisch experts is altijd van algemene aard, er worden geen individuele behandeladviezen gegeven.

Uniek initiatief
In Nederland is hart.volgers.org het eerste platform waar social media, moderne wetenschap,
medische ethiek en specialistische kennis op deze manier bij elkaar komen. Het platform is een initiatief van enkele cardiologen en cardiothoracaal chirurgen van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven.
Het platform is voor iedereen toegankelijk via een computer, smartphone of tablet. De patiëntenvereniging De Hart&Vaatgroep en de Hartstichting ondersteunen dit initiatief.

Zelf een initiatief melden?
Heeft u onlangs iets gezien of gehoord over een online platform of een app dat interessant kan zijn voor de leden van de community, aarzel niet en laat het ons weten. Wij besteden er dan misschien aandacht aan in een volgende nieuwsbrief. Mail ons op info@client-feedback.nl

[/wel_ingelogd]