Veranderingen bij GAZO

Wellicht hebt u er als cliënt al iets van gehologo gazoord of gezien, vanaf deze zomer zijn de GAZO-apotheken en de GAZO-fysiotherapie over gegaan in ander handen.
Dit is een gevolg van een herbezinning die GAZO in 2014 heeft uitgevoerd. Zowel de apotheken als de fysiotherapie-tak blijven gevestigd op de centra waar zij al zaten, dat verandert niet. Alleen is van eigenaar gewisseld.

De Cliëntenraad GAZO heeft al in 2014 met de Raad van Bestuur van GAZO gesproken over deze plannen. De Cliëntenraad GAZO gaf daarbij aan dat de kwaliteit van de zorg gewaarborgd moet zijn, bij de overgang naar een andere eigenaar. Deze eis van de Cliëntenraad GAZO is door de Raad van Bestuur overgenomen en heeft een rol gespeeld in het overnameproces.

De Cliëntenraad GAZO wil nu graag weten wat de ervaringen zijn van de cliënten met de apotheken en de fysiotherapie, sinds de overgang naar de nieuwe eigenaren. Hoe staat het met de kwaliteit van de zorg bij de fysiotherapie en hoe staat met de kwaliteit van de dienstverlening bij de apotheken?
We hebben hierover een korte vragenlijst opgesteld, waar we de leden van de e-community voor gaan uitnodigen.